Babiččina kuchařka

Vyhledávání


Babiččina kuchařka > Ovoce > Marmeláda z jeřabin a jeblek


Marmeláda z jeřabin a jeblek

1 1/2 kg jeřabin, 1 ½ kg jablek 600 g cukru, 1 l vody.

 

Jeřabiny a jablka zbavíme stopek, z jablek můžeme vyjmout jádřince, ale není to nutné. Ovoce rozvaříme ve vodě a prolisujeme sítem. K protlaku přidáme cukr a vaříme až zhoustne. Tato osvědčená staročeská směs, do níž se brávala i pláňata, nepotřebují pektin.

 


  • Drůbež
  • Houby
  • Kaše
  • Luštěniny
  • Maso
  • Nápoje
  • Octy
  • Omáčky
  • Ovoce
    • Brusinky naložené
    • Hrušky smažené nadívané
    • Jablečník
    • Jablka pečená obyčejem labským
    • Kdoulový sýr
    • Kompot kaštanový se smetanou
    • Kompoty oranžový
    • Kompot z klikvy
    • Křížaly z jablek
    • Marmeláda z jeřabin a jeblek
    • Marmeláda ze šípků zbavených peciček
    • Mušvor
    • Muzika
    • Povidla borůvková
    • Povidla švestková
    • Povidla z dýně, rajčat, švestek, jablek a hrušek
    • Salát jablkový čili jableční ježci
    • Salát ze suchých švestek a šípků
    • Šípky sušené po domácku
    • Švestky s mandlemi
    • Višně zavařené do octa
  • Polévky
  • Ryby a raci
  • Těsta pečená, smažená, sušená
  • Těsta vařená
  • Vejce
  • Zelenina
  • Zvěřina
  • Několik rad pro domácnost

Líbí se nám :

  • Online kuchařka
  • Grilování na dřevěném uhlí
  • Polévková kuchařka

  • Úvodní stránka
  • Mapa stránek
  • RSS
  • Tisk

Foto by Fotolia.com

Vytvořte si web zdarma!Webnode
 
Vytvořte si vlastní web zdarma!
Moderní webové stránky za 5 minut
Vyzkoušet