Babiččina kuchařka

Vyhledávání


Babiččina kuchařka > Zelenina > Salát ze žampionů


Salát ze žampionů

 

500 g žampionů, 150 g oleje, 2 dl octa, pepř, 5 sardelových oček, 50 g kaparů, sůl.

 

Na lístky nakrájené žampiony podusíme na oleji. Když vychladnou, prolijeme je octem, opepříme, osolíme, obložíme sekanými sardelkami a kapary.

 


  • Drůbež
  • Houby
  • Kaše
  • Luštěniny
  • Maso
  • Nápoje
  • Octy
  • Omáčky
  • Ovoce
  • Polévky
  • Ryby a raci
  • Těsta pečená, smažená, sušená
  • Těsta vařená
  • Vejce
  • Zelenina
    • Brukev
    • Cibulky perlové
    • Hrášek zelený
    • Chřest s máslem (hromový kořen)
    • Kapusta růžičková
    • Kosmatice smažená
    • Květák se sýrem
    • Květák zadělávaný
    • Květy akátu smažené
    • Pór mladý
    • Řepa červená naložená
    • Salát český
    • Salát chřestový I.
    • Salát chřestový II.
    • Salát ze špenátu s vejci
    • Salát ze zelí
    • Salát ze žampionů
    • Šťovík po labužnicku
    • Zelí kysané s houbami
    • Zelí staročeské
    • Zelný salát z červeného zelí
  • Zvěřina
  • Několik rad pro domácnost

Líbí se nám :

  • Online kuchařka
  • Grilování na dřevěném uhlí
  • Polévková kuchařka

  • Úvodní stránka
  • Mapa stránek
  • RSS
  • Tisk

Foto by Fotolia.com

Vytvořte si web zdarma!Webnode
 
Vytvořte si vlastní web zdarma!
Moderní webové stránky za 5 minut
Vyzkoušet