Babiččina kuchařka

Vyhledávání


Babiččina kuchařka > Těsta vařená > Knedlíky pohankové


Knedlíky pohankové

 

500 g pohankové mouky, 3/8 l vody, 100 g slaniny, 80 g hrubé mouky, sůl.

 

Pohankovou mouku spaříme vařící vodou a dobře promícháme. Do těsta přidáme na kostky nakrájenou, upraženou slaninu a mouku. Z těsta děláme knedlíky a ve slané vodě je vaříme podle velikosti 15 – 20 minut.

 


  • Drůbež
  • Houby
  • Kaše
  • Luštěniny
  • Maso
  • Nápoje
  • Octy
  • Omáčky
  • Ovoce
  • Polévky
  • Ryby a raci
  • Těsta pečená, smažená, sušená
  • Těsta vařená
    • Flíčky moučné s uzeným masem
    • Knedlíčky telecí
    • Knedlík vařený v ubrousku I.
    • Knedlík vařený v ubrousku II.
    • Knedlíky bramborové
    • Knedlíky chlupaté
    • Knedlíky krupicové s uzeninou
    • Knedlíky krupičné
    • Knedlíky pohankové
    • Knedlíky s uzeným masem
    • Knedlíky se škvarky
    • Knedlíky se škvarky v ubrousku
    • Knedlíky švestkové
    • Knedlíky tvarohové
    • Nudle či řezance
    • Šišky z čerstvých hub
    • Šlikovské kraple
    • Šusterka (šterc)
  • Vejce
  • Zelenina
  • Zvěřina
  • Několik rad pro domácnost

Líbí se nám :

  • Online kuchařka
  • Grilování na dřevěném uhlí
  • Polévková kuchařka

  • Úvodní stránka
  • Mapa stránek
  • RSS
  • Tisk

Foto by Fotolia.com

Vytvořte si web zdarma!Webnode
 
Vytvořte si vlastní web zdarma!
Moderní webové stránky za 5 minut
Vyzkoušet