Babiččina kuchařka

Vyhledávání


Babiččina kuchařka > Ryby a raci > Mníci pečení


Mníci pečení

 

600 – 800 g mníka, 150 g másla, 30 g strouhanky, čerstvá šalvěj, sůl, citron.

 

Mníka vykucháme, omyjeme a osolíme. Na kastrolu rozpustíme máslo, položíme na něj rybu, posypeme sekanou zelenou šalvějí a na plotně necháme zvolna péci asi 15 minut. Když je mník upečen, posypeme jej na povrchu osmaženou strouhankou. Podáváme s citronem.

 


  • Drůbež
  • Houby
  • Kaše
  • Luštěniny
  • Maso
  • Nápoje
  • Octy
  • Omáčky
  • Ovoce
  • Polévky
  • Ryby a raci
    • Kapr pečený nastudeno
    • Kapr s kyselou smetanou
    • Kapr dušený v jablkách
    • Kapří jikry s usmaženou cibulí
    • Karbenát rybový
    • Kousky štiky dušené
    • Kyselice z lína
    • Kyselice z úhoře
    • Mníci pečení
    • Pstruzi v aspiku
    • Raci se smetanovou omáčkou
    • Rybí noky vařené
    • Rybí rosol
    • Sumec pečený marinovaný
    • Šišky z rybích jiker
    • Štika odpečená v prejdlíku
    • Štika sardelemi protkaná
    • Štika v černém koření
    • Štokfiš či treska Van Geer
    • Úhoř pečený na šalvěji
    • Úhoř balený v zelí
  • Těsta pečená, smažená, sušená
  • Těsta vařená
  • Vejce
  • Zelenina
  • Zvěřina
  • Několik rad pro domácnost

Líbí se nám :

  • Online kuchařka
  • Grilování na dřevěném uhlí
  • Polévková kuchařka

  • Úvodní stránka
  • Mapa stránek
  • RSS
  • Tisk

Foto by Fotolia.com

Tvorba www stránek zdarmaWebnode
 
Vytvořte si vlastní web zdarma!
Moderní webové stránky za 5 minut
Vyzkoušet