Babiččina kuchařka

Vyhledávání


Babiččina kuchařka > Nápoje > Šťáva z červených bezinek


Šťáva z červených bezinek

 

5 kg černých bezinek, 250 g cukru.

 

Přebrané, otrhané a omyté bezinky necháme asi 10 hodin stát. pak je prolisujeme, získanou šťávu smícháme s cukrem a při teplotě 70°C asi půl hodiny sterilujeme.

 


  • Drůbež
  • Houby
  • Kaše
  • Luštěniny
  • Maso
  • Nápoje
    • Likér jahodový
    • Likér malinový
    • Likér puškvorcový
    • Likér višňový
    • Likér žaludeční
    • Likér vaječný
    • Limonáda pomerančová
    • Limonáda z čerstvých bezových květů
    • Medovina staročeská
    • Sirup z borůvek
    • Šťáva ostružinová
    • Šťáva z červených bezinek
    • Šťáva dřínků
    • Vařonka medová
    • Víno trnkové
    • Víno ze sušených šípků
    • Višňovka domácí
  • Octy
  • Omáčky
  • Ovoce
  • Polévky
  • Ryby a raci
  • Těsta pečená, smažená, sušená
  • Těsta vařená
  • Vejce
  • Zelenina
  • Zvěřina
  • Několik rad pro domácnost

Líbí se nám :

  • Online kuchařka
  • Grilování na dřevěném uhlí
  • Polévková kuchařka

  • Úvodní stránka
  • Mapa stránek
  • RSS
  • Tisk

Foto by Fotolia.com

Tvorba www stránek zdarmaWebnode
 
Vytvořte si vlastní web zdarma!
Moderní webové stránky za 5 minut
Vyzkoušet