Babiččina kuchařka

Vyhledávání


Babiččina kuchařka > Nápoje > Likér žaludeční


Likér žaludeční

 

Do ¼ l čistého lihu dáme 1 g sušené zeměžluče, 1 g sušeného pelyňku, 1 g sušeného hořkého jetele, 1 g celé skořice. ¼ l svařené vody a necháme týden stát v zazátkované láhvi. Potom líh přecedíme do láhve, zazátkujeme a uschováme.

 


  • Drůbež
  • Houby
  • Kaše
  • Luštěniny
  • Maso
  • Nápoje
    • Likér jahodový
    • Likér malinový
    • Likér puškvorcový
    • Likér višňový
    • Likér žaludeční
    • Likér vaječný
    • Limonáda pomerančová
    • Limonáda z čerstvých bezových květů
    • Medovina staročeská
    • Sirup z borůvek
    • Šťáva ostružinová
    • Šťáva z červených bezinek
    • Šťáva dřínků
    • Vařonka medová
    • Víno trnkové
    • Víno ze sušených šípků
    • Višňovka domácí
  • Octy
  • Omáčky
  • Ovoce
  • Polévky
  • Ryby a raci
  • Těsta pečená, smažená, sušená
  • Těsta vařená
  • Vejce
  • Zelenina
  • Zvěřina
  • Několik rad pro domácnost

Líbí se nám :

  • Online kuchařka
  • Grilování na dřevěném uhlí
  • Polévková kuchařka

  • Úvodní stránka
  • Mapa stránek
  • RSS
  • Tisk

Foto by Fotolia.com

Tvorba www stránek zdarmaWebnode
 
Vytvořte si vlastní web zdarma!
Moderní webové stránky za 5 minut
Vyzkoušet